Steun Rob

Ben jij enthousiast over Robs vrijwilligerswerk onder vluchtelingen aan de randen van Europa? Wil je dat hij hiermee door kan gaan? Steun hem dan middels een gift. Dat kan gemakkelijk en snel via de DONEER-button hieronder of op de home-page. Tof dat je bij wilt dragen. Samen maken de wereld mooier.

Bedrag

Vrijwilliger met een missie
Het werk dat Rob doet in vluchtelingenkampen en op de Middellandse Zee doet hij als vrijwilliger. Dat betekent dat hij in de 4 maanden die hij per jaar van huis is geen inkomen kan verdienen. Daarbij heeft hij wel extra kosten voor bijvoorbeeld tickets en overnachtingen.

Waar leeft Rob van?

Inspiratie-talks – In de maanden die hij in Nederland is geeft Rob spreekbeurten over zijn ervaringen in de vluchtelingencrisis bij commerciële en ideële organisaties. Hij doet dat omdat dat een prachtige manier is om Nederland kennis te laten maken met de mensen en de persoonlijke verhalen achter het nieuws en achter de cijfers. Het geven van doet inspiratie-talks doet hij als freelancer. Rob is een beginnend ondernemer en hij werkt hard aan het creeeren van een goed netwerk. De de inkomsten hieruit zijn nog uit het spreken zijn op dit moment nog onvoldoende om van te kunnen leven.

Steun van de kerk – Rob en zijn gezin zijn lid van de Lichtboog, een betrokken kerkelijke gemeente in Houten. De mensen in deze kerk ondersteunen het werk van Rob door zorg te dragen voor Dorien – Robs vrouw – en hun drie kinderen als hij in het buitenland is. Ook dragen zij bij aan de kosten die Rob maakt voor zijn werk in het buitenland.

Giften – Mensen in de zaal waar Rob spreekt, vrienden en FB-contacten; er zijn veel mensen die het ideaal van een mooiere wereld – met zorg en aandacht voor vluchtelingen – delen en de inzet van Rob mogelijk willen maken door het geven van een gift.

Goed om te weten: Dat zijn giften van de ene particulier naar de andere. Rob werkt namelijk niet voor een stichting en heeft dus ook geen ANBI-status. De donatie is daarom ook niet op te voeren als gift voor je inkomstenbelasting.