Steun Rob

Ben jij enthousiast over Robs vrijwilligerswerk onder vluchtelingen aan de randen van Europa? Wil je dat hij hiermee door kan gaan? Steun hem dan middels een gift. Dat kan gemakkelijk en snel via de DONEER-button hieronder of op de home-page. Tof dat je bij wilt dragen. Samen maken de wereld mooier.

 

 

Bedrag

Het reddingswerk op de Middellandse Zee, vijf maanden per jaar, doet Rob veelal als vrijwilliger. Sommige NGO’s betalen een bescheiden salaris. In Nederland verzorgt hij spreekbeurten (freelancebasis) en werkt hij bij het Leger des Heils in Utrecht.  

De kerkelijke gemeente waar Rob lid van is ondersteunt hem door bij te dragen in de kosten die hij maakt voor zijn reizen naar en verblijf in het buitenland. 

Tenslotte kan Rob niet zonder de mensen die zijn werk willen ondersteunen middels een gift. Dat zijn vrienden en kennissen, maar ook mensen in de zaal waar Rob spreekt. Goed om te weten: Dat zijn giften van de ene particulier naar de andere. Rob werkt niet voor een stichting en heeft dus ook geen ANBI-status. De donatie is daarom ook niet op te voeren als gift voor je inkomstenbelasting.